ページトップ

【終了】蔵 × 酒 × 寿司アート イベント

  • ライブ・その他
四季を感じる江戸の食芸術「飾り巻き寿司」と日本の気候風土と文化の集大成ともいえる日本酒についてのレクチャーを、都心では珍しい「蔵」の中で行います。美しいお寿司のお味見とともに利き酒もお楽しみいただけます。
主に外国の方向けのイベントですが、どなたでもご参加いただけます。
※英語・日本語の2カ国語で行われます。
 
こちらのイベントはご好評の中、無事に開催致しました!
ご参加いただきました皆さま、ありがとうございました。
facebookでイベントの様子をご覧ください。
 


KURA × SAKE × ART SUSHI (Demonstration) !!
 
●Program detail / プログラム詳細
 
- What's Kura?
  蔵を知る
- All about Sake workshop by kurabito
  アメリカ人蔵人ダリルの日本酒講座
- Art sushi performance
  飾り巻き寿司デモンストレーション
 
●Date & Time / 日時
 
27.Sep(Sat) 9月27日(土)
Class1 : 11:00~13:00
Class2 : 14:00~16:00
 
●Fee / 参加費
¥3,500
 
●Venue / 会場
Ochanomizu Sola City "Gallery KURA"
御茶ノ水ソラシティ「ギャラリー蔵」
 
●How to book / 予約方法
以下アドレスへメールにてお申込みください。
参加希望のお時間を明記ください。
kitchenbuddha@gmail.com
 
●Speakers / 話し手
Kurabito : Kurabito Darryl
Born and raised in America, to live my dream in Japan. Fascinated by its culture, I became intertwined with the making of Japanese Sake, As well as, mesmerized by its taste. I began working for Watanabe Sake Brewery 9 years ago and currently oversee the washing and steaming, in addition managing international sales for the brewery. My dream is not only to make the sake that I love, but to educate the world about it as well.
 
蔵人:ダリル コディー
アメリカ生まれのアメリカ育ち。日本文化に魅了され、憧れの地日本に移り住む。
飛騨高山にある渡辺酒造にて蔵人(蒸師)として9年酒造りに関わる。
現在は海外に向けてのマーケティングも手掛け、海外への日本酒伝道師として活躍中。
 
Performer : Ayuko Akiyama
Ayuko Akiyama is an instructor and owner of Buddha Bellies Cooking School Tokyo. Trained as an art sushi instructor at a Sushi school Tokyo. More than 1300 foreigners from more than 50 countries visit her cooking class every year. Always top rating things to do in Tokyo by tripadvisor.
 
飾り寿司インストラクター:秋山亜裕子
「美味しいものを共に囲めば世界は平和」をコンセプトに神田神保町にて Buddha Bellies Cooking School Tokyo を主宰。
年間1300人、50カ国以上の外国人にWASHOKUを教える。旅行サイトTripadvisorの「東京でやるべきこと」で注目を集める。